ERZURUM / PALANDÖKEN - Kazım Yurdalan TOKİ İlkokulu

Eyl

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla ve layıkıyla kutlamak, öğrencilerimize milli birlik ve beraberlik duygusunu aşılamak adına proje etkinlikleri düzenleyeceğimiz Cumhuriyet'in Yüz'ü adlı eTwinning projemiz başladı.

Ock

Yapacağımız eTwinning projeleri için yararlı olacak online kursların listesi oluşturularak, Esep'e  kayıt ve proje oluşturma hakkında okulumuz öğretmenlerine bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

Ock

Okul Müdür yardımcımiz Muhammet ASLAN başkanlığında yapılan toplantı ile e-guvenlik ekibi oluşturuldu. e-guvenlik ekibine BT Formator Ali Haydar ULUHAN, Rehber öğretmeni Hasan DÜNDAR, İngilizce Öğretmeni Nurbanu PİRİMOĞLU, Sınıf öğretmenleri Esra AKSOY, Zarife ÖZKAN, Meryem ERAÇIKAR, Sevtap Burçin EKİNCİ ve Murat KELEŞ seçilerek çalışmalara başlandı.

Ock

eSafety Label güvenlik etiketimizi aldık.

Ara

Okulda cep telefonu kullanımı hakkında öğrencilerimizin ve velilerimiz bilgilendirilmiş olup, uyarılar okulun belirli yerlerine asılmıştır.

Ara

Okulumuz 1-B sınıfı öğretmeni Murat KELEŞ tarafından velilere Güvenli İnternet Kullanımı ve teknoloji bağımlılığı bilgilendirmesi çevrimiçi olarak yapıldı.

Ara

Öğrencilerimize okulumuz Rehber Öğretmeni Hasan DÜNDAR tarafından e Güvenlik ve teknoloji kullanımı konusunda bilgilendirme yapıldı.