ERZURUM / PALANDÖKEN - Kazım Yurdalan TOKİ İlkokulu

Şbt

Azerbaycan dahil 12 proje ortağının katıldığı, kurucu ortaklığını okulumuz Müdür Yardımcısı Harun OKCİ' nin yaptığı, proje ortağı olan öğretmenlerimiz Meryem ERAÇIKAR ve Sevtap Burçin EKİNCİ' nin öğrencileri ile beraber oluşturduğu proje ortak ürünü "Digimath Matematik Öyküm" e-kitabı yanınlanmıştır.

Ock

Kurucu ortaklığını okulumuz Sınıf Öğretmeni Muhammet ASLAN' nın yaptığı uluslararası ''Sanat Atölyem" eTwinning projemiz Aralık ayında ''Taş Boyama'' ve ''Kar Küresi Yapma'' etkinlikleriyle devam etti.

Ock

''Sanat Atölyem" eTwinning projemiz kapsamında Kasım ayının ikinci yarısında ''Kukla Yapma Etkinliği'' yapıldı.

Ock

Kurucu ortaklığını okulumuz Sınıf Öğretmeni Muhammet ASLAN' nın yaptığı uluslararası ''Sanat Atölyem" eTwinning projemiz ''Yaprak Etkinliği'' ile 2023 Kasım ayında başladı.

Kas

Kurucu ortaklığını okulumuz Sınıf Öğretmeni Muhammet ASLAN' nın yaptığı uluslararası ''Sanat Atölyem" eTwinning projemiz başlıyor.

Ekm

Cumhuriyet'in Yüz'ü adlı eTwinning projesinin okulumuz öğretmenlerinden Esra AKSOY, Ferhat ÖZLÜ, Meryem ERAÇIKAR, Sevtap Burçin EKİNCİ Ve Zarife ÖZKAN'in Ankara, Iğdır, Rize ve Azerbaycan'dan gelen eserlerden oluşan "Cumhuriyet'in Yüz'ü" adlı final sergisini İlçe Milli Eğtim Şube Müdürü Sayın Emre Kaya' nın katılımıyla gerçekleştirdik.

Ekm

Cumhuriyet'in Yüz'ü eTwinning projemiz kapsamında Cumhuriyet'e Giden Yol gazetemizin Amasya Genelgesi sayısı okulumuz öğretmenleri Esra AKSOY ve Sevtap Burçin EKİNCİ tarafından yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyet'in Yüz'ü eTwinning projemiz kapsamında Cumhuriyet'e Giden Yol gazetemizin Sivas Kongresi sayısı okulumuz öğretmeni Zarife ÖZKAN  tarafından yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyet'in Yüz'ü eTwinning projemiz kapsamında Cumhuriyet'e Giden Yol gazetemizin Erzurum Kongresi sayısı okulumuz öğretmenleri Meryem ERAÇIKAR ve Ferhat Özlü tarafından yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyet'in Yüz'ü eTwinning projemiz kapsamında öğrenci yüzlerinden oluşan Atatürk portresi Palandöken İlçe Kaymakamı Uğur TUTKAN'A takdim edildi.

Ekm

Cumhuriyet'in Yüz'ü eTwinning Projemizin ortak ürünü akrostiş şiir çalışması yapıldı.

Ekm

Cumhuriyet'in Yüz'ü adlı e Twinning projemiz kapsamında okulumuz öğretmenleri Esra AKSOY, Ferhat ÖZLÜ, Meryem ERAÇIKAR, Sevtap Burçin EKİNCİ ve Zarife ÖZKAN' ın 100. Yıla 100 Fidan etkinliği gerçekleştirildi.

Ekm

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve. Destek Programı kapsamında (ÇOGEP) Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile yürütülen DADAŞLAR EMİN ELLERDE YARINLARIMIZ GÜVENDE projesi çerçevesinde yapılan Uçurtma Şenliğine, yine aynı proje kapsamında okulumuzda açılan Karate ve Taekwondo kurslarına katılan 45 öğrencimizlen katıldık.

Ekm

Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve. Destek Programı kapsamında Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile yürütülen proje ile okulumuzda Karate ve Taekwondo kursları başladı.

Ekm

Kurucu ortaklığını okulumuz Müdür Yardımcısı Harun OKCİ' nin yaptığı uluslararası ''DigiMath" eTwinning projemiz başlıyor.